Hirdetés


A közös múlt ellenére is, Brandon, egy odaadó apa, szembesült azzal a fájdalmas valósággal, hogy a kapcsolatok idővel változnak, és néha külön utakon folytatódik az élet. Brandon és volt párja, akiknek közös gyermekük született, eldöntötték, hogy különválnak. Azonban a szülői felelősség és a gyermek iránti szeretet továbbra is összekötötte őket.

Hirdetés

FOTÓ: FACEBOOK/BRANDON JAMES

Hirdetés

A tragédia nem feltétlenül abban rejlik, ha egy kapcsolat véget ér, hanem abban, ha a félő, hogy a szülők már nem tudják biztosítani a gyermek számára a megfelelő körülményeket. Brandon története pontosan ezt mutatja. Egy nap, amikor gyógyszert vitt kislányának, döbbenetes jelenettel szembesült volt barátnője lakásában: a hűtő szinte teljesen üres volt, csupán néhány palack víz hevert benne.

FOTÓ: FACEBOOK/BRANDON JAMES

Hirdetés

Ez a jelenet nem csak a nehéz anyagi helyzetet tükrözte, hanem azt is, hogy a fiatal anya minden lehetséges módon igyekszik gondoskodni a gyermekéről. A gyógyszer, amire a kislány szükségét érezte, rendelkezésre állt, ami azt jelzi, hogy a gyermek jóléte mindenekfelett áll az anya számára.
Brandon története egyértelmű üzenetet hordoz: a gyermekért való szeretet és elkötelezettség mindent legyőz. Ez a szívszorító pillanat nem csak az anyai önfeláldozásról szól, hanem arról is, hogy a szülői szeretet és törődés képes áthidalni a szakadékokat és a nehéz időszakokat is.

Hirdetés

Ezt írta Brendon:
“Napi 8 órát dolgozik, és ott van neki a kislányunk is. Fizeti az albérletet, a számláit, és egy kocsit is törleszt. Szóval ma elment vásárolni, hogy biztos legyen, hogy elég élelmiszere van az elkövetkezendő hetekre!”

Hirdetés

“Csak mert nem vagyunk együtt, nem jelenti azt, hogy nem kell segítenem neki, amikor szüksége van rá. Nem csak a gyerekem miatt csinálom. Itt az ideje, hogy felelősséget vállaljak az élet minden területén.!”
Brandon rájött, hogy ha törődik a kislányával, akkor a volt barátnőjével is törődnie kell, illetve, ha tudja, hogy a gyermeke anyukája jól van, akkor megnyugodhat, hogy a gyermeke is.
Így nevelik együtt a gyereküket annak ellenére is, hogy már nincsenek együtt.

Hirdetés
Categories: Megható

Hirdetés