Hirdetés


Lanna Hamann fiatal és csinos lány, egy nyári napon családjával és barátaival elindult a várva várt nyaralásra. A vakáció mindenki számára kellemes és vidám pillanatokat tartogatott, és senki sem gondolta volna, hogy a történetnek tragikus vége lesz.

Hirdetés

Egy napsütötte reggelen Lanna lement a tengerpartra, hogy kicsit fusson sportoljon, és élvezze a friss levegőt, a hullámok zúgását és a kellemes napfelkeltét. Azonban a kocogás közben hirtelen rosszul érezte magát, és összeesett. Bár a segítség gyorsan a helyszínre érkezett, sajnos nem tudták megmenteni a lány életét. A sportos és energikus fiatal lányt tragikusan korán ragadta el a halál.

Hirdetés

A család és a barátok döbbenten és szomorúan próbálták feldolgozni az eseményeket, és senki sem értette, hogy mi okozhatta Lanna hirtelen halálát. A lány anyukája később elmondta, hogy azon a végzetes napon lánya egyáltalán nem ivott vizet, csak energiaitalokat fogyasztott. Az anya úgy gondolta, hogy a tragédia hátterében ez állhat.
Jack Wolfson kardiológus is megerősítette a gyanút, és megállapította, hogy valószínűleg a túlzott mértékű energiaital fogyasztás okozta Lanna hirtelen szívleállását.
Az energiaitalok magas koffein- és cukortartalma miatt mesterségesen emelik a vérnyomást, ami túlzott fogyasztás esetén veszélyt jelenthet még az egészséges és sportos életmódot folytató emberek számára is.

Hirdetés

Azóta Lanna édesanyja szívügyének tekinti, hogy mindenkit figyelmeztessen a túlzott energiaital fogyasztás veszélyeire, hogy minél több ember megóvható legyen attól a sorsától, amit sajnos imádott kislánya elszenvedett. Az anya reméli, hogy a lánya tragikus esete mások számára is tanulságos lehet, és többen figyelni fognak a megfelelő hidratációra és az energiaitalok mértékletes fogyasztására.
Forrás

Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés