Hirdetés

A kis Charlotte teljesen siketen született, annak ellenére, hogy sem édesanyja, sem édesapja felmenői közt nem volt példa halláskárosodásra.

Hirdetés

A halláskárosult kisbaba először hallja édesanyja hangját, és a bűvös „szeretlek” szót!

Mint ahogyan az anyuja, Christy Keane az Instagram-on is közölte: „Semmi sem tud igazán felkészíteni egy ilyen helyzetre, de számukra így volt tökéletes a kis csöppség.”

Mégis ami a legrosszabban érintette az édesanyát az az volt, hogy a kisbaba sosem hallhatta, hogy édesanyja hányszor imádkozott érte a várandóság ideje alatt, és azt sem, hogy mekkora szeretettel köszöntötték mikor világra jött.

„Sosem hallotta még az altatódalaimat és azt sem, mikor a férjemmel elmondjuk neki, hogy mennyire szeretjük” – mondta Christy.

De mostanra minden megváltozott!

Mivel a kis Charlotte még csupán pár hónapos ezért nem ültethető be semmiféle implantátum, így az orvosok a hallókészülék használata mellett döntöttek.

Mikor először meghallotta édesanyja hangját az arca egyből felderült. És akkor elhangzott az a bizonyos varázsszó, amit mindig is el akart az édesanya mondani a kicsinek: „Szeretlek!”

A kisbaba aprócska szemeiben könny gyült, mert végre igazán érezhette és tudhatta, hogy szülei mennyire szeretik őt.

Christy ezt írta egyik Facebook posztjában:

„Megtörtént az a csodálatos pillanatunk, amiért oly annyit imádkoztunk, Char megkapta a hallókészülékét. Nem hittük volna, hogy valamit is fog majd hallani, úgyhogy ezt a hihetetlen érzést képtelen szavakba önteni! Képzeljétek csak el az örömünket, amikor láttuk azokat a mély érzelmeket az arcán.”

A megható és egyben reményt adó videó futótűzként járta be az internetet, a maga több mint 10 millió megtekintésével és 200000 megosztásával – ez rengeteg szeretet, és reméljük reményt ad minden olyan szülő számára, akik hasonló helyzetben vannak.

Ha te is szeretnél egy csepp szeretetet kapni a videót itt nézheted meg:

Forrás: filantropikum.com
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés