Hirdetés

Se mostohaszülőnek, se pedig mostoha gyereknek nem könnyű lenni. Megérteni és megérezni, hogy a másik hogyan működik, mit érez, mi zajlik benne, az életkortól függetlenül mindig nehéz. Ebben a helyzetben pedig, még a megszokottnál is nehezebb.
Vannak azonban olyan mostohaszülők, akik mindent megtesznek azért, hogy a gyerek bizalmába fogadja őket, és igen jó kapcsolatot alakítanak ki a gyerekekkel.
Ehhez nyilván érzék és szerencse is kell, de a legfontosabb természetesen az emberi hozzáállás. Itt is egy ehhez hasonló esettel van dolgunk:
Theresa Meagan Johnson és Steve Lee megismerkedtek, megszerették egymást, és úgy döntöttek, összeköltöznek. Ez azt is jelentette, hogy Theresa Steve három fiával is “összeköltözött”, őket is el kellett fogadnia.
Bár ez sokak számára nem lett volna könnyű, Theresa számára soha nem okozott problémát, Theresa saját gyermekeiként nevelte a fiúkat.
A lenti videóban azt láthatjuk, amint Steve meglepetést készített Theresa számára. Márpedig a meglepetés nem akármi: annyit elárulhatunk, hogy lánykérésről van szó!
A meglepetés átadásában pedig megható módon három fiú is közreműködik.
Nézd meg ezt a megható videót, és ha tetszik, kérjük oszd meg ezt a cikket a Facebook-on barátaiddal és családoddal!

Hirdetés

Forrás
Hirdetés
Categories: Érdekes

Hirdetés