Hirdetés


Van valami különleges egy barátságban, amely két különböző faj között alakul ki, és Raven és Woodhouse története pontosan erről szól. Sokan gondolják, hogy egy háziállat választása kizárólag a gazda döntése, de nem ebben a családban.

Hirdetés

Egy nap a nő úgy döntött, hogy egy új háziállatot szeretne beszerezni, hogy megtörje Raven magányát. A rendhagyó hozzáállását viszont abban mutatta meg, hogy nem ő, hanem maga Raven döntheti el, kivel szeretne a jövőben osztozni az otthonukon. “A menhelyen, több cica a kutya elé állították, és figyelni kezdték a kölcsönös reakciójukat,” emlékszik vissza a nő.
A választás nem is lett volna egyszerűbb. Néhány macska megijedt a kutyától, mások közömbösek maradtak. De volt egy kis cicus, aki nemcsak hogy nem ijedt meg, de azonnal lelkesen játszani kezdett a kutyával. Woodhouse, ahogyan később nevezték el, azonnal beleszeretett az energikus kutyába, és úgy tűnt, hogy a viszony kölcsönös.

Hirdetés

Azóta a két állatka elválaszthatatlan. Együtt játszanak, alszanak, és még a gazdájukkal is közösen utaznak. Az idő múlásával a kapcsolatuk még mélyebbé vált.
Ez a különleges barátság emlékeztet minket arra, hogy néha az állatok jobban tudják, kivel lennének boldogok, mint mi magunk. Raven és Woodhouse története inspiráló példa mindazok számára, akik különleges barátságokban hisznek.

Hirdetés
Categories: Cukiságok

Hirdetés