Hirdetés

Hirdetés
Fotó: Lafayette Police Department; Lindsey Nichole

Egy pizzafutár az életét kockáztatva mentett ki öt gyermeket egy égő indianai házból az éjszaka közepén. A 25 éves Nicholas Bostic épp arra járt, amikor meglátott egy lángokban álló házat, és természetes ösztöne volt, hogy odarohan, hogy megmentse a lakókat. A hátsó ajtón belépve a fekete füsttől elborított házba négy 1 és 18 év közötti gyermeket mentett meg, majd újra belépett az otthonba, hogy megmentse az ötödik gyermeket, és az ablakon át kiugorva, a 6 éves gyermeket tartva távozott. A testét használta arra, hogy megtörje a zuhanást, hogy megvédje a gyermeket.

Hirdetés
Bostic súlyos füstmérgezést szenvedett, és a karján mély vágás keletkezett. Amikor az elsősegélynyújtók megérkeztek a helyszínre, az első szavai a következők voltak: “Kérem, mondják, hogy a baba jól van”.
Bostic a helyi médiának elmondta, hogy vezetés közben látta meg a lángokban álló házat, és segítségére sietett. A hátsó ajtón keresztül erőszakolta be magát, amikor a füst kezdte betölteni a házat, és elérte az emeleti gyerekeket, akiket kimentett. Miután kiment, a gyerekek elmondták neki, hogy 6 éves testvérük még mindig bent van. “Habozás nélkül” visszarohant az emeleti hálószobába, de ott senkit sem talált a kétségbeesett keresés ellenére. Elkezdte keresni a kijáratot, amikor meghallotta a földszinten egy gyermek sírását.
Annak ellenére, hogy megijedt, a pólóját a szájára és az orrára tekerte, és a lépcsőházban lévő “fekete lagúnán” füstjén keresztül futott, hogy elérje a sikoltozó gyermeket. Megtalálta, de a fekete füst miatt nem talált kijáratot. Ezért úgy döntött, hogy visszafut az emeletre, a hőségen és a sűrű füstön keresztül.

Hirdetés

Bostic felütötte az egyik ablakot, mielőtt kiugrott a földre, miközben a 6 éves gyermeket a kezében tartotta. Meggyőződött róla, hogy a gyerek védve van, amikor földet ért. A karján lévő sérülés ellenére a síró gyermeket a helyszínre érkező elsősegélynyújtókhoz vitte. Megijedt, hogy megsérült. Az elsősegélynyújtók kivették a karjából és megvizsgálták, miközben néhány orvos arra biztatta, hogy feküdjön a gyepre, hogy ellenőrizhessék az életfunkcióit. “Jól van a baba? Kérem, mondják, hogy a baba jól van” – hallható a testkamerás videón, ahogy könyörög az egyik tisztviselőhöz, aki biztosította őt arról, hogy a baba jól van. “Jól csináltad, haver” – mondta neki az egyik orvos. Bosticot egy indianapolisi kórházba szállították, ahol ellátták, mielőtt hazaengedték.
Az életét kockáztató hősnek köszönetet mondott a város rendőrkapitánya és tiszteletbeli polgármestere is. A férfit egy helyi rendezvény keretében augusztus 2-án fogják kitüntetni.

HirdetésForrás: scoop.upworthy.com
Hirdetés
Categories: Tanulságos

Hirdetés