Hirdetés


Pamela Rauseo unokaöccsével, a kis Sebastiannal autózott Floridában. Vezetés közben arra lett figyelmes, hogy a baba sír, majd hirtelen elhallgat. A nő elmondta, hogy rögtön aggódni kezdett, mert különösnek találta a kicsi viselkedését!

Hirdetés

Bár nagy volt a forgalom, de tudta, hogy valamit tennie kell. Úgy döntött, megáll, és kiveszi a gyereket a hátsó ülésről. Letette a járdára, és az óriási dugóval nem törődve idegességében remegő kézzel elkezdte tárcsázni a mentőket. Ekkor a kisgyermek már eszméletlen volt.

Hirdetés

Ott, a forgalom közepén elsősegélyt adott a kicsinek, miközben a döbbent emberek azt nézték, hogy szájon át lélegezteti. Valaki még fotókat is készített, de csak keveseknek jutott eszükbe, hogyan segíthetnének:
Szerencsére egy segítőkész rendőr szívmasszázzsal segített, így sikerült a gyerek légzését beindítani, és az életét végül a kiérkező mentősök meg tudták menteni.
Utólag kiderült, hogy a kicsi szívrohamot kapott, amelynek oka az orvosok előtt is rejtély maradt. Egyértelműen kimondták, hogy életét a nagynéni gyors segítségének köszönhette! Már teljesen jól van, és egészséges!
Ez a nagynéni egy igazi hős! Neked mi a véleményed?

Hirdetés

Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés