Hirdetés


Paul Robertson évek óta kamionsofőrként dolgozik, és amellett, hogy szereti amit csinál, nem szeret egyedül utazni. Robertson egy nagy állatbarát, így úgy döntött, hogy befogad egy cicát, akit Howie-nak hívnak.
Howie éveken keresztül Robertsonnal utazott. Amikor Howie 2017-ben meghalt, a férfi nagyon magányosnak érezte magát. Úgy döntött, hogy ismét egy állatmenhelyről fog befogadni egy cicát, hogy egy új útitársat találjon.

Hirdetés


Az állatmenhelyen egy vörös cicát mutattak neki, akit Percy-nek hívtak. Robertson gyorsan rájött, hogy Percy a helyes választás számára.

Hirdetés

Percynek nem volt könnyű élete.
Az utcákon élt, és biztos részt vett több macskák közötti verekedésben. Volt egy sérülése a jobb szeme fölött, és hiányzott az egyik metsző foga is. Bár Percynek nem volt túl jó sorsa, mégis nagyon tudott szeretni.

Közvetlenül, hogy Robertson magához vette, egyből el is indultak első közös útjukra. Percy nagyon szeretett a kamionfülkében lenni.

Hirdetés


Az első két hétben Robertson többet vezetett az Egyesült Államok nyugati részén. Percy látta a Badlands Nemzeti parkot, a sziklás hegységeket és rengeteg bölénycsordát az út folyamán. Percy szerette az utazás minden percét.

2017 februárjában életének egyik egyik legnagyobb félelmét tapasztalta meg.
Míg Percy és Robertson egy ohiói állomáson állt, a macska kiugrott, hogy megkergessen pár madarat. A férfi utána szaladt, de nem volt elég gyors. Robertson próbálta megkeresni, de nem találta. Mivel időre el kellett vigye a drága árút, ezért útnak kellett induljon Percy nélkül.

Hirdetés


Robertson közzétette a facebookon, hogy elvesztette a cicáját, és az ismerősei gyorsan cselekedtek.
Gyorsan felhívták a közeli menhelyeket, remélve, hogy megtalálják a vörös cicát. Amikor a férfi megérkezett a célállomásra, még nem tudta hol lehet Percy.

És akkor Robertson észrevett egy narancssárga foltot a lábainál. Lenézett és meglátta Percyt aki próbált kijönni a teherautó alól. A macska a fülke alá bújt be.
Percy éhes és fáradt volt, de szerencsére semmi baja nem történt.

Percy és Robertson közel két éve együtt utaznak, és nagyon szeretik egymást. Percy sok boldogságot hozott Robertson életébe.

Hirdetés

Hirdetés
Categories: Cukiságok

Hirdetés