Hirdetés


Megható pillanatoknak lehettek tanúi ennek a repülőgépnek az utasai.
Mindig nehéz elveszíteni egy házastársat, még akkor is, ha tudjuk, hogy ez “benne van a pakliban”. Tara már akkor tudta, hogy férje élete minden nap veszélyben van, amikor megismerkedett a katonával, Shawn Thomas-szal.

Hirdetés

Férje hősiesen szolgált Afganisztánban és Irakban, de mindkét veszélyes helyszínről ép bőrrel hazaért. Sajnos azonban, amikor Nigériába vezényelték, súlyos balesetet szenvedett, és 35 évesen elhunyt.
A férfi holtestét ezzel a repülőgéppel hozták haza Észak-Karolinába, és amikor landolt a gép, arra kérték az utasokat, várják meg, amíg a gyászoló özvegy, az édesapa, valamint a négy testvér a koporsóhoz lépnek, és megsiratják szeretetüket!
Az utasok is mind meghatódtak, és zokszó nélkül várták meg azt a pár percet, amíg a család lerótta gyászát a hazaszállított koporsó mellett.

Hirdetés
Az egyik utas készítette ezt a videó felvételt és mellé tiszteletteljes szavakat írt közösségi oldalán: “Megtiszteltetés volt együtt utazni ezzel a nagyszerű hazafival! Isten áldja meg feleségét és családját! A repülőgépen senkinek a szeme nem maradt szárazon!”
Nézd meg velünk ezt a megható videót, amelyet tömegesen osztanak meg az interneten:

Hirdetés

Neked mi a véleményed?

Hirdetés
Categories: Megható

Hirdetés