Hirdetés


A fiú meglátogatta ezt az angol épületet, hogy megnézhesse hogyan dolgozik testvére. A testvér semmihez sem nyúlt és fivére valami nagyon érdekes dolgot tesz azért, hogy ő otthon érezze magát.
Ha valaki egy családtagot látogat meg a munkahelyén az mindig nagyon izgalmas. Ilyenkor egy egészen más világ tárul elénk. Főleg akkor, ha a családtag egy egészen másfajta munkát végez.

Hirdetés

Sams testvére Jack az angol kormánynak dolgozik és katonaként tevékenykedett egy egész éven keresztül szeptemberig. Tavaly októberben pedig a Windsor Castle-ban kapott állást. Micsoda különleges munkahely.
A különleges helyeken dolgozó őrökről tudjuk, hogy nem mosolyoghatnak és nem is mozdulhatnak meg még akkor sem, ha egy családtag keresi fel őket.
Samet meghívta testvére a Windsor kastélyba, hogy látogassa őt meg munka közben. Mikor bement és megnézte az őröket, nagyon mosolygott.
Aztán a testvére Jack mellé állt aki rá sem nézett, annak ellenére, hogy látta testvére van mellette.De azért sikerült egy közös fotót készíteni róluk.
Sam bemehetett az őrök pihenőhelyére is és amikor testvérét egyenruha nélkül meglátta, már nem bírta tovább.
Ahogy átölelik egymást, azonnal látszik, hogy milyen jó kapcsolatban vannak! Nézd meg a lenti filmet és ha Neked is hiányzik valaki annyira, mint amennyire Samnek hiányzik a testvére, akkor kérjük oszd meg ezt a cikket!

Hirdetés

Forrás: csodalatos.co
Hirdetés
Hirdetés