Hirdetés


Catherine Svilicic és családja az ausztráliai Cairnsban élnek. Mivel van egy kétéves kislányuk, és nagyon szereti az állatokat, a család nemrégen befogadott egy kutyát, akit az előző gazdája sajnos elhagyott.
A kislány, Charlotte nagyon hamar megszerette Khant, a dobermann kutyát.. A szeretet kölcsönösnek bizonyult, a kutya nagyon hálásnak bizonyult, amiért a család befogadta őt a számára oly nehéz időkben.

Hirdetés

Pár nappal később a kislány a kutyával játszott, és mindketten felhőtlenül jól érezték magukat. Ám egyszer csak mintha valami varázsütésre megváltozott volna: a dobermann ellenségesen vicsorogni és morogni kezdett. Nem teketóriázott sokat, megkapta a kislány pelenkáját, és a kislánnyal együtt jó nagyot szökkent.
A családanya, aki távolabbról látta az eseményeket, nagyon megijedt! Teljes erejéből futott a teraszra, hogy a gyermeke védelmére keljen, hogyha a kutya agressziója folytatódna.

Hirdetés

Azonban tévedett. Látszólag a kutya a kislányra támadt, de a valóságban, valami teljesen más volt az, ami veszélyt jelentett a kicsire! A kutya pont, hogy megvédte Charlotte-ot egy másik támadástól.
Az anya észrevette, hogy a kislányától nem messze egy mérges kígyó lapul. Khan, a dobermann csak biztonságba helyezte a kicsit, de sajnos a kutya már nem tudott megmenekülni a kígyó marásától, őt megharapta a csúszó-mászó!
Az anya lélekszakadva biztonságba helyezte a kislányt, majd rohantak a kutyával az állatorvoshoz! Még időben sikerült odaérniük, az orvos beadta a méreg ellenszerét Khannak, így a bátor, hős kutya végül megmenekült!
Az egész család hálával tartozik a négylábú barátjuknak, aki önfeláldozó módon, hősies példáját adta annak a szeretetnek, amire csak egy kutya képes!

Forrás
Hirdetés
Categories: Érdekes

Hirdetés