Hirdetés


Sokszor halljuk, hogy ebben vagy abban az országban kolbászból van a kerítés. Azonban nem minden arany, ami fénylik, és távolról nézve a szomszéd kertje ugyebár mindig zöldebb…

Hirdetés

Most egy szomorú igaz történet következik, amelyik az Amerikai Egyesült Államokban esett meg. A sztorit a szupertanacsok.blog.hu írta meg. Maria Fernandes négy különböző munkahelyen dolgozott az USA New Jersey államának Newark nevű városában. Ezt az életmódot csak úgy tudta fenntartani, hogy a különböző munkahelyein kezdődő munkaideje előtt (két munka között) nyilvános helyen leparkolta az autóját, és aludt egy kicsit a kocsiban. Az autójában továbbá mindig tartott egy kanna benzint is, hogy a tankolással se kelljen időt vesztegetnie.

Hirdetés

A fiatal nő beállt egy parkolóba egy élelmiszerbolt előtt, és ott elaludt a kocsiban. A bolt dolgozóinak tűnt fel, hogy a nő már igen régóta a kocsiban fekszik, ezért kihívták a mentőket, akik az autóból már csak Maria holttestét tudták kiemelni. A vizsgálatok megállapították, hogy a halál oka a szénmonoxid és benzingőz keverékének belégzése, mivel az autójában tartott benzines kanna felborult, és a benzin szivárgott. Azt a következtetést vonták le, hogy a lány a túlhajszoltság következtében hozott olyan döntéseket, amelyeket nem hozott volna meg akkor, ha teljesen tisztán tud gondolkodni… Persze nem ismerjük a pontos hátterét, és hogy miért kellett ennyi munkahelyen dolgoznia ahhoz, hogy megéljen. Ennek ellenére végtelenül szomorú, hogy ilyen értelmetlenül kellett távoznia a földi világból!
Nyugodjon békében!

Hirdetés

Forrás
Hirdetés
Categories: Hírek

Hirdetés