Hirdetés


Az oroszországi Obninsk városában Masha, a kóbor cica semmi mást nem tett, mint mindennapos sétájára indult egy hideg téli napon, amikor egy kartondobozt talált a egy eldugott zugban.

Hirdetés

A dobozban egy 12 hetes kisfiú feküdt, akinek ebben a farkasordító hidegben valószínűleg nem sok ideje lett volna hátra, a macska azonban rögtön tudta, mit kell tennie! A dobozba feküdt a kicsi mellé, és megmelegítette őt, közben pedig hangosan nyávogott, így pedig a járókelők hamar felfigyeltek rá.

Hirdetés

Ennek köszönhetően a kisfiú még időben kórházba került, és az orvosok meg tudták menteni az életét. A kórház szóvivője elmondta, hogy ha macska nem hívja fel a nyávogással a figyelmet a kicsire, nem is lett volna semmi esélye életben maradni a csontig hatoló hidegben.
Irna Lavorna volt az a hölgy, aki felfigyelt a macska nyávogására, és megtalálta a kartondobozt. Elmondta, hogy hihetetlenül erős anyai ösztönnel rendelkezett a cica, akit egyébként ismert, mert rendszeresen etette a kóbor macskákat.
A cica hamar óriási népszerűségre tett szert, és éppen ezért nem kell tovább az utcán élnie: szinte pillanatok alatt otthont találtak neki. Nem véletlen, mert ez a cica nemcsak szép, de hősiesen és csodálatosan is viselkedett!

Hirdetés

Neked mi a véleményed?

Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés