Hirdetés


Ez a kis mexikói fiú úgy tűnik, hogy nem érezte érdekfeszítőnek a szülei múlt hónapi esküvőjét, ami számára örökkévalónak tűnhetett. A közösségi médiában az esküvőről készült felvételek augusztus végén váltak népszerűvé, miután Lupita López nevű nő, aki állítólag a fiú nagynénje, megosztotta őket. Az első felvételen a fiú könnyedén sétálgat a vendégek között, látszólag teljesen közönyös a szülők esküvőjéhez.

Hirdetés

A történet azonban drámai fordulatot vesz, amikor a videón a fiú édesanyjának méteres hosszú fátyla látható. A fiú a földön fekszik, látszólag mozdulatlanul, és úgy tűnik, hogy nagyon elfáradt vagy esetleg picit el is aludt. Egy nagyobb kislány próbálja meg “eltávolítani” őt a fátyltól, de a fiú keményen ellenáll, ami vicces pillanatokat teremt.
Az első videó már milliók számára vicces szórakozást nyújtott, de a második videó vált igazán népszerűvé és virálissá vált.

Hirdetés
@maria_guad11 Mi sobrino se la pasó bien raro en la boda. #parati #fyp #niños #boda ♬ Funny – Gold-Tiger


A második videót, ami már több mint 20 millió megtekintést ért el, néhány nappal az első felvétel után tették közzé a közösségi médiában. Ez is a menyasszonyi fátylon pihenő kisfiúval indult, majd következtek az újabb csínytevések. A ceremónia közepén tartó pár körül káosz alakult ki a gyermekük miatt, aki egy párnával a kezében jelent meg, mintha épp a következő alvóhelyét keresné kétségbeesetten.

Hirdetés
@maria_guad11 Segunda parte. #wedding #niños #viral #fyp #parati #segundaparte ♬ Funny – Gold-Tiger


Egy további videóban a nagynéni elmesélte, hogy unokaöccse nem érezte túl jól magát szülei nagy napján. Bár ezt addigra már valószínűleg tízmilliók sejtették maguktól is. A fiúnak köszönhetően az esküvő igazán emlékezetes és világszerte ismertté vált.

Forrás
Hirdetés
Categories: Cukiságok

Hirdetés