Hirdetés


Sajnos a világ sok országában folyamatosan növekszik a kóbor kutyák száma. Elegendő anyagi forrás nélkül, az állatok segítsége nagyon nehéz.
Szerencsére a Project Dropbox egyesület olyan emberekkel dolgozik együtt akik szeretik az állatokat. Például Dél-Afrikában ezek más menhelyeknek segítenek ketreceket, ételt, takarókat és egyéb szükséges eszközöket beszerezni, amire szükségük van.

Hirdetés

Egyik nap, amikor az önkéntesek a terepen voltak, egy nagyon barátságos kutyát találtak. A legtöbb kóbor kutya félénk, de nem ez! Ahogy közelebb mentek a kutya elkezdte őket követni. Az önkéntesek észrevették, hogy szegényke bárkit követett volna aki egy kicsivel jobb életet is biztosít neki.
“Scribble-nek” nevezték el a barátságos kutyát.
Közelebbről megnézve látták, hogy Scribble sántít. Amikor elvitték az állatorvoshoz, az azt mondta, hogy lehetséges egy ember rugott bele akinek nem tetszett, hogy követi. Az ilyen kutyát mint Scribble is, sok helyen “zavarónak” tartják.

Hirdetés

Itt volt az ideje, hogy egy másik állatmentő csapat, a Sidewalk Specials is bekapcsolódjon.
Scribble nem maradhatott így az utcán. Az emberek mindent megtettek annak érdekében, hogy állandó otthont találjanak neki. Ezért úgy döntöttek, hogy a történetet a tévében mutatják be.

Hirdetés

A televíziók bemutatták az imádnivaló kutyus esetét, így ő és a Sidewalk Specials többi kutyája is családot találhat. Minden állat érdemel egy ilyen esélyt!
Scribble nagyon ideges volt a reflektorok és az ismeretlen emberek miatt, de a megjelenése a műsorokban működött. A kiskutya rövid időn belül talált egy családot, ahol gondoskodnak róla és szeretik.

Hirdetés

A következő állomás a reptér.
Scribblet repülővel vitték, hogy találkozzon új gazdájával. Az új gazdija tudta, hogy Scribble az a kutya akit mindig is szerettek volna, és megérdemli, hogy boldog legyen.
Az alábbi videóban végignézhetitek a történetét:

Hirdetés

Hirdetés
Categories: Érdekes

Hirdetés