Hirdetés


A gyerekek még tiszta lelkűek, nekik természetesen, belülről jönnek azok a dolgok, amelyek sok emberből később már sajnos hiányoznak. Ők tudják és érzik, hogy milyen csodálatos dolog jót tenni másokkal.

Hirdetés

Ellát apukája ebédelni vitte a kaliforniai Monterey-ben, a Lallapalooza étterembe. A lányka már megrendelte az ebédjét, azonban amikor meglátta, hogy egy hajléktalan ül a padon az étterem előtt, gondolkodás nélkül úgy döntött, hogy neki adja az ebédjét.
Édesapja nemcsak hogy megengedte a lányának, hogy jót tegyen a férfival, érthető módon nagyon büszke volt a kislányára. A nemes gesztusról videó felvétel is készült, amelyet a büszke szülők feltöltöttek az internetre.
A meghatott közvélemény hamar felkapta a posztot, és rengeteg emberhez eljutott. Még egy hírműsorba is bevágták az esetet.

Hirdetés

Pár nap múlva az édesapa egy igen meglepő telefonhívást kapott: egy hölgy szólt bele a telefonba remegő hangon, aki elmondta, hogy Roseanne-nek hívják. A hajléktalan férfi az ő bátyja, aki veterán katona, poszttraumatikus stressztől szenved, és fél éve próbálják őt megtalálni.
A kislány jó cselekedete tehát láncreakciót indított be. Csodás módon az arról készült felvétel most abban is segített, hogy a családja a fél évvel korábban eltűnt férfi nyomára akadhasson!!! Erről a felvételről van szó, nagyon megható!

Hirdetés

Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés