Hirdetés


Fontos, hogy mindig figyelmesek legyünk, amikor gyerekek és kutyák is tartózkodnak egy helyiségben.
Még óvatosabbak kell legyünk, amikor a kutya megközelíti az állatot, mert bármennyire is bízunk az állatban, de néha előfordul, hogy kiszámíthatatlanok.

Hirdetés

Ugyanakkor, egy kutya akit szeretünk és foglalkozunk vele ritkán tesz rosszat, hiszen szereti a családot és védi a kicsiket.
A kis Quinn, San Antonio-ból, Texasból, szereti Larryt, a svájci Fehér juhászkutyát, és mindenkit megmosolyogtatott, amikor videóra vették, miközben sok puszit ad a kutyának. De a legjobb rész csak ezután jön, amikor a család kutyája reagál a puszira, ami nagyon imádnivaló. A kislány még nem elég nagy, ahhoz, hogy beszéljen, ezért gesztusokkal kommunikál.
A YouTube hozzáoszlásokból kiderül, hogy Larry csak 9 hónappal idősebb mint a kislány, és egyből megszerette amint haza értek a gyerekkel a kórházból. Most Quinn meg akarja neki mutatni a szeretetét, ezért nagyon sok puszival árasztja el.
Larry az elején nagyon közömbösnek tűnik, de aztán feláll, odamegy a kislányhoz és úgy reagál, hogy Quinn örömében kiabál. Szerencsére az apa ott volt, hogy az egészet videóra vegye, és most ez vírusként terjed az interneten.
Nézzétek meg lejjebb a teljes videót és megértitek, hogy miért:

Hirdetés

Osszátok meg ezt a történetet, hogy mosolyt csaljatok mindazok arcára akik szeretik a gyerekeket és az állatokat!
Hirdetés
Categories: Cukiságok

Hirdetés