Hirdetés


Nincs szebb dolog annál, mikor a gyermekek őszinte örömének lehetünk tanúi. Teljesen mindegy, hogy éppen játék közben örülnek valakinek, vagy boldogok mert egy családtagok láthatnak viszont vagy ismét szüleikkel játszhatnak.
A videóban látható kislány úgy gondolta, hogy édesanyjával azért látogatják meg a repülőteret, hogy kedvenc szórakozásának hódoljanak -azaz a repülők felszállását nézzék hosszasan.

Hirdetés

A kislány már nagyon várta, hogy láthassa a gépeket de mikor megérkeztek, a dolgok nem úgy történtek, ahogy azt gondolta.
Nézelődtek ugyan egy kicsit, de aztán édesanyja a kislányt egy bizonyos irányba fordította. Aztán hirtelen azt mondta neki “nézz csak oda”! Ekkor kezdőzött csak az igazi meglepetés.
Beletelik néhány másodpercbe mire a kislány rájön, hogy miről is van szó. S amikor végre észreveszi édesapját a reptéren, szinte magán kívül van az örömtől és azonnal a karjaiba rohan.
Az apa katonai szolgálatot teljesített és ezért hónapokon keresztül nem láthatta családját. Nagyon hiányzott a kislánynak az apja és annyira örült, hogy végre ismét együtt lehet vele.
Szinte nem is tudja mit mondjon, annyira meg van lepődve a kislány. Nagyon szép látni ezt az őszinte gyermeki örömöt, elolvadunk ha megnézzük a lenti felvételt.

Hirdetés

Forrás: csodalatos.co
Hirdetés
Categories: Cukiságok

Hirdetés