Hirdetés


Egy új élet világrajövetele mindenkit óriási izgalommal tölt el. Jól fog-e sikerülni a szülés, a baba és a mama is egészségesen élik-e meg és persze hogyan fog kinézni az új kis jövevény. Bár számítunk a legjobbakra, nagy meglepetések mégis érhetik az embert.
Ez történt Lacey és Andrew Jackson-nal is, akik harmadik gyermeküket, Natalie-t várták. A kislány császármetszés útján látta meg a napvilágot, de arra senki nem számított, hogy egy kis meglepetést is tartogat a családja számára.

Hirdetés

“Nagyon különleges érzés volt őt meghallani sírni. Majd a nővér felemelte és ekkor megláttam, hogy egy nagy kiterjedésű fekete folt van az arca bal oldalán. Gyönyörű volt, de megijedtem, hogy én tettem valamit a terhesség alatt és azért alakult ez ki.” – mondta Lacey.
A kislányt alaposan megvizsgálták és közölték a szülőkkel, hogy semmi gond nincs. Egy ártalmatlan anyajegyről van szó, ami túlságosan is megnőtt. A lényeg, hogy a kicsi teljesen egészséges.
A szülők aggodalma teljesen érthető, hiszen rengeteg esetet hallani arról, hogy a gyermekek mi mindennel kapcsolatban tudják kikezdeni a társaikat, ezzel mély lelki sebeket okozva, amik akár a felnőtt korba is elkísérhetik az adott személyt.
Bár Natalie-nek nyilvánvalóan nem lesz könnyű helyzete a jövőben, a szülők bíznak az erejében.

Hirdetés
“Amikor a karomban tartom a lányomat, teljesen odáig vagyok érte. Aggódom, hogy az emberek csak az anyajegyet fogják látni és nem azt a csodálatos embert, akivé biztos vagyok, hogy válni fog.”
A bátyjai megkérdezték, hogy mi az a folt az arcán, amelyre Lacey egy frappáns választ adott.
“Neki igazából szuperhős álarca van és ezt azért mondtam, mert úgy gondolom, hogy bármit képes lesz elérni az életben.”
Sokan mondják a családnak, hogy milyen gyönyörű kisbaba és a szülők határozottan egyet értenek vele. Valóban nagyon szép kislány.
Az orvosok megnyugtatták a szülőket, hogy semmilyen rákos elváltozás nem tapasztalható az anyajegyben. Ettől függetlenül folyamatosan figyelni kell, hogy nem-e változik a formája, mérete és a szélei a foltnak.

tudasfaja.com
Hirdetés
Categories: Megható

Hirdetés