Hirdetés


Ez történt néhány nappal később…
Ezt a kislányt, Ella-t, egy nagylelkű cselekedet tette boldoggá, amit ő maga hajtott végre. Miután a kaliforniai Monterey-ben, a Lallapalooza nevű étteremben megrendelték az ebédjüket az édesapjával, Ella az ablakon keresztül észrevett egy hajléktalan embert, aki egy padon ült.

Hirdetés

Ekkor hirtelen megkérdezte édesapját, Eddie Scott-ot:
“Adhatok neki belőle?”
Eddie azt mondta neki, hogy menjen csak. Ella ekkor fogta a tányérját és kisétált a férfihoz, odaadva neki az egész ebédjét.
Az egyik éttermi alkalmazott egy későbbi interjúban elmondta, hogy a férfi később hálásan megköszönve visszavitte a tányért és az evőeszközöket.

Hirdetés

Ahogy bármely más szülő lett volna, úgy Eddie is mérhetetlenül büszke volt a gyermekére és szerencsére egy felvételt is tudott készíteni a történtekről.
Ezt nem sokkal később megosztotta a Facebook oldalán, ami azután elterjedt a neten. Olyan mértékben, hogy még egy televíziós hírműsorba is bekerültek.
Eddie-nek két nappal később érkezett egy telefonhívása. Egy nő, Roseanne, elérzékenyült hangon szólt a telefonba.

Hirdetés

Elmesélte neki, hogy a férfi, akinek a lánya ételt adott, az ő bátyja, David, egy 62 éves veterán, aki poszttraumás stressz szindrómában szenved és már 6 hónapja nem látták.
Ahogy Eddie erről tudomást szerzett, a Faceook-on azonnal megosztotta az információt és Roseanne is nagy erővel keresi a lehetőséget, hogy újra kapcsolatba léphessen bátyjával.

Forrás: Tudásfája
Hirdetés
Hirdetés