Hirdetés


Amikor a 22 éves lány elvállalta a kislány felügyeletét, nem sejtette, hogy milyen döntés vár rá!
Minden anya tudja, hogy mekkora felelősség nyomja egy bébiszitter vállát. Nem elég csak szemmel tartani a kicsiket. Ha bármi történik, az életükért felelősek!

Hirdetés

A 22 éves fiatal lány egy családban vállalta el a munkát, ahol 3 gyermekre is kellett vigyázni. Azonnal szoros kapcsolatot épített ki a kicsikkel, főleg a legkisebb lánnyal. Viszont kiderült, hogy a gyermeknek egy súlyos vesebetegsége van.

Posted by Kiersten Miles on Thursday, 6 April 2017

Hirdetés
Egy napon romlani kezdett az állapota, és az orvosok kijelentették, hogy vagy új vesét kap, vagy meghal. Ekkor a fiatal babysitter kivizsgáltatta magát, és kiderült, hogy tökéletes egyezés van a beteg kislány szervezetével. Ezért felajánlotta az egyik veséjét, hogy megmentse az életét!
A fiatal nőnek elmagyarázták, hogy ez nem olyan, mintha vért adna, és hogy milyen hatalmas dologra készül. Mégis hajthatatlan maradt, és vállalta a 14 órás műtétet, amire január 11-én ment a beteg kislánnyal.

Connected for life

Posted by Farra Gelato Rosko on Saturday, 14 January 2017

Szerencsére mind a ketten hamar felépültek. A 22 éves Kiersten egy pillanatra sem bánta meg a döntését. Ha ő nem egy igazi hős, akkor ki az?

Forrás:en.newsner.com/ /blikkruzs.blikk.hu
Hirdetés
Categories: Megható

Hirdetés