Hirdetés


A Down szindrómás gyerekeknek általában nem könnyű bizonyos dolgokat megcsinálni. Nehezebben tanulnak meg beszélni, talán nem tudnak olyan jól olvasni. Hosszú időn keresztül kell gyakorolniuk, a család számára is kihívást jelentenek ezek a fajta nehézségek.

Hirdetés

Amanda Gray ötgyermekes édesanya, legfiatalabb gyermeke Bo. A kisfiú most két éves és Down szindrómával született. Az ilyen korú gyermekek általában 50 szót ismernek, vagy talán kicsivel többet. Ez a kisfiú azonban csak 12 szót ismer.
Amanda tette fel a lenti felvételt a Facebook-ra, itt jól láthatjuk milyen szép ez a folyamat. Lydia gitáron játszik, testvére pedig hallgatja őt.

Hirdetés

A kislány a “You Are My Sunshine’ című dalt énekli, melyet Johnny Cash énekelt. A lány szinte minden egyes sor végén megáll, hogy testvére be tudja fejezni a mondatot. Az eredmény fantasztikus!
A kisfiú minden erejét összeszedve megpróbálja formálni a szavakat, és még mozog is hozzá. A család nagyon szereti a zenét és az édesapa is zenész.
Ez a fantasztikus felvétel hamar elterjedt a neten, nem is csoda. Egy hét leforgása alatt majdnem 40 millió ember látta.

Hirdetés
Hirdetés
Categories: Megható

Hirdetés