Hirdetés
A tehetség, úgy tartják, hogy már egészen fiatalkorban kiütközik. A nagy művészek már 3-4 éves korukban is kicsit kilógnak a sorból, és valamiben sokkal ügyesebbek, mint a többi gyerek.

Hirdetés

Ebből a kislányból minden bizonnyal a világ egyik legtehetségesebb zongoristája lesz majd, amint felnő! Nézd meg, milyen tehetséges már most!
A nyilvános téren felállított zongorák ötlete egy angol művésztől, Luke Jerammtól származik, aki úgy gondolta, hogy lehetőséget kell adni mindenkinek arra, hogy korlátok nélkül bemutathassa tehetségét a legnagyobb közönség előtt.
Világszerte számos színes zongorát állítottak fel a közterekre, hogy a tehetséggel megáldott emberek szabadon játszhassanak, ha kedvük tartja.
Asta Dora Finnsdottir egy 9 éves kislány, a családjával Finnországból érkezett nyaralni. Amint meglátta a kislány a metróállomáson felállított zongorát, rögtön leült mellé és játszani kezdett. Mégpedig nem is akármit, hanem Mozarttól a “The Turkish March”-ot.
Az utasok közül sokan megálltak mellette, és csodálattal hallgatták, ami nem is csoda, hiszen nagyon profin játszott a kislány. Ilyen csodagyerek nem minden nap játszik csak úgy spontán, nyilvános helyen. Volt, aki a játék végén odament és gratulált a fiatal zongoristának.
Forrás: tudnodkell.info

Hirdetés
Hirdetés