Hirdetés


A kismama sztrókot kapott, és elhunyt: az orvos belenézett a terhespocakjába, és rögtön levegő után kapkodott:
A legnehezebb időkben is történnek jó dolgok, amit fényesen bizonyít ez a Portugáliában megtörtént eset, egy igazi kis csoda:
Sandra Pedro gyönyörű gyermekével volt várandós, ám egy nap erősen fájni kezdett a feje, majd elájult.

Hirdetés

Az orvosi segítség késedelem nélkül érkezett, de már csak azt tudták megállapítani, hogy a hölgy agyvérzést kapott, pár óra múlva pedig beállt nála az agyhalál. Ilyen esetekben az orvosok szinte biztosak abban, hogy a kisbaba is életét veszti. Azonban amikor megvizsgálták a terhes nő hasát, levegő után kapkodtak, mert szokatlan esettel volt dolguk: a 17. hetes kisfiú élt és virult!
Ám még csak ekkor jött a neheze: az volt a cél, hogy a kicsi megfelelően ki tudjon fejlődni, hormonális segítséget és megfelelő táplálást kellett neki biztosítani, míg fenntartották a már halott édesanyja szervezetének működését. Több mint három hónap, 107 nap telt el így, táplálták a kicsit, és nagy szeretettel énekeltek neki.

Hirdetés

A nyolcadik hónap elején a konzílium úgy döntött, hogy a 2 kg 35 dkg-os baba világra kell jöjjön. A kicsi, Lourenco Salvador Faria egészségesen született, és büszke apja végre a karjaiba vehette!

A kórház személyzete mindent megtett a kicsiért, és ez az ő nagy sikerük is, hogy él és egészséges! Egész biztos, hogy a kicsi édesanyja mosolyogva tekint le rá:

Hirdetés


Ugye csodálatos? Neked mi a véleményed? Ne felejtsd el megosztani, hogy a barátaid is elolvashassák!

Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés