Hirdetés


Schobert Lara és 10 évvel idősebb párja, Szekszárdi Tamás, a Kazincbarcikai SC labdarúgója nemrégiben szakítottak. A kapcsolatuk tavaly nyáron vált ismertté, és még néhány hónappal ezelőtt is arról szóltak a hírek, hogy Lara babaneveket böngészik. Azonban mostanra kiderült, hogy a közös terveik végül nem valósulnak meg. Bár a szakításról az influenszer nem kívánt részleteket megosztani, a hírre érkező kommentek bizony nem kímélik.

Hirdetés

„(…) Elég nehéz napokat éltem meg… de tudom, hogy ez az én évem lesz, és hiszek abban, hogy minden azért történik, hogy tanuljunk belőle és hogy erősebbek legyünk! Rengeteg munka van, feladat, kihívás, úgyhogy erősnek kell maradni és menni előre! Nincs megállás” — idézte a Blikk a fiatal szépséget.

Hirdetés

A pillanatkép a Redditre is felkerült, ahol a kommentelők szokás szerint ízekre szedték Schobert Norbi és Rubint Réka lányát. Először is azzal vádolták őt meg, hogy saját magának tette fel az „Egyedülálló vagy?” kérdést, csak hogy közölhesse: már nem alkotnak egy párt focista szerelmével.

hát itt mi történt? @laraschobertt
byu/Gumicukorasszony intalk_hunfluencers

Hirdetés

“Magának ír kérdést kapcsolati állapotról (mert a lőtéri kutya nem kérdezte)” — írta egy hozzászóló, míg egy másik gonosz kritikát fogalmazott meg Larával kapcsolatban:

„Én sajnálom ezt a lányt: ilyen lett, mert ilyenné “nevelték”. Egész életében ki volt téve a nyilvánosság elé, ezt csinálják az ősei is, ha nincs téma, kreálnak maguknak. Larának nincs saját személyisége.”

Valakinek az sem volt elég, hogy Larát szidalmazzák, a szeretteit is le akarta járatni ebben a nehéz helyzetben:

“Ilyen csalàdba kinek van kedve bekerülni? 😂”

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés