Hirdetés


Egy család örökbe fogadott egy kutyát, aki azonnal a család fontos tagjává vált. A kutya nagyon okos volt, a családtagok spl trükköt megtanítottak neki. Ő pedig mindent megtett azért, hogy a családtagokat felvidítsa.
A kutya viselkedése azonban néhány hét múlva furcsán megváltozott. Minden éjjel, mikor a feleség és férje a hálószobába mentek aludni, a kutya leült a szobájuk ajtajába és egész éjjel bámulta őket a nagy szemeivel.
Egy percet sem aludt, és reggel ugyanolyan pózban és ugyanazon a helyen találták őt, ahogy előző este hagyták.
A család semmilyen magyarázatot nem talált kedvencük furcsa viselkedésére és aggódni kezdtek érte.
Elvitték állatorvoshoz is mert az hitték, hogy beteg. De az állatorvos semmit sem talált nála, a kutya teljesen egészséges volt.
Még az állatmenhelyre is elmentek, ahonnan a kutyát elhozták. Több munkatárssal is beszéltek, hogy megtudják, hogyan viselkedett a kutya régebben és mi lehet furcsa viselkedésének az oka.
Amit megtudtak a kutyáról, attól teljesen összetört a szívük.

Hirdetés

Mi lehetett a megoldás?
Kiderült, hogy a régi gazdája a kutyát éjszaka elvitte a menhelyre, miközben az állat mélyen aludt. Az állatot ezek után ott is hagyta. Ezért szegény kutyának soha nem volt lehetősége arra, hogy régi gazdájától elbúcsúzzon.
Aztán mikor hirtelen felébredt, a menhelyen találta magát. Micsoda szörnyű érzés lehetett ez neki!
Szegény kutyus azt hitte, hogy ez a család is egyszer majd elviszi ezért egész éjszaka fent maradt. Ezért volt olyan szomorú és ezért nem tudott éjszaka pihenni.
Mikor a család meghallotta ezt a történetet, csak sírni tudtak. Hogyan tudták ezek után a kutyának visszaadni a biztonságérzetét?
A kutya kosarát nagyon közel tették az ágyukhoz, és a kutya mindig ott aludt velük. Így akarták megmutatni, hogy ő a család fontos tagja.
Néhány hétbe telt amíg a kutya megbízott ebben az egészben és egyszer este végre lecsukta szemeit és békésen aludt.
(Tudásfája)

Hirdetés
Categories: Érdekes

Hirdetés