Hirdetés


Neked is sokszor könyörögtek már a gyerekeid, hogy vegyél nekik egy kiskutyát? Ha eddig hevesen tiltakoztál, akkor bizony nem vagy egyedül! A legtöbb szülő nehezen adja be a derekát. Ha ezt a történetet elolvasod, lehet, hogy gyorsan futni fogsz, hogy beszerezz egy kiskutyát.
Andrew, és Clara Davis már egy ideje könyörögtek a szüleiknek, hogy mennyire szeretnének egy kiskutyát.

Hirdetés

A szülők, Nola és Richard igen nehezen adták be a derekukat, hiszen nem tartották annyira jó ötletnek.
A szülők mindig attól rettegnek, hogy a gyerek egy idő után megunja a kutyát, és végül ő kell vállalja a felelősséget érte.
Aztán egyszer mégis meggondolták magukat, és egy aranyos kutyust hoztak haza a gyerekek nagy örömére. Patch-így nevezték el a kutyát-egyre nagyobb, és nagyobb lett, ezért a szülő úgy döntöttek, hogy mivel nem fér a lakásban, ideje lenne elvinni egy menhelyre.

Hirdetés

Amikor hazahozták Patch-et, nem számoltak azzal, hogy ez nem egy kistestű kutya. Mivel a gyerekek nagyon tiltakoztak azellen, hogy menhelyre vigyék a kutyát, úgy döntöttek, hogy még maradjon egy pár napot.
Egyik délután, amikor az anya éppen fürdött, Patch ugatva rontott be a fürdőszobába, és csuklójánál fogva rángatta ki Nolát a kádból. A nő elképzelni sem tudta, hogy mi történhetett, csak, amikor megérezte a füstszagot. Amikor Nolát kivezette az égő házból a kutya, a család többi tagja már ott várt rá. A nőnek eszébe jutott, hogy a kocsi kulcsai bent vannak a házban, gondoltam, gyorsan visszalép, hogy elvegye a bejárati ajtó mellől. Patch azonban útját állta, és nem hagyta, hogy bemenjen a házba.

Hirdetés

Pár másodperccel később a ház felrobbant. A család döbbenten állt, és nézte a széthulló házat.
Hálásak voltak az életmentő kutyának, és természetesen nem vitték menhelyre, hanem örökre velük maradt. Egy nagyobb házba költöztek, ahol Patch-nek is jutott elegendő hely.

Tudásfája
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés