Hirdetés


A kutyáknak különleges megérzésük van, amikor a rászorulókat simogatják, legyen szó emberről vagy a saját fajtájáról. Egy kiskutya érzelmi videója, aki hozzábújik nővéréhez az állatorvosnál, meghatotta az emberek szívét szerte a világon.
A megható videó, amely több mint 65000 megtekintést gyűjtött össze a facebookon, két Német Juhászkutyát mutat be, akik egy cairoi állatorvoshoz kerültek, ahol parvovírus miatt kezelték. Míg a nővére infúziót kapott, a másik kutya megmutatja, hogy mennyire szereti őt.

Hirdetés

Mialatt a kórházi ágyon feküdtek, a láthatóan felépült kutyus átöleli a nővérét, hogy egy kicsit megnyugtassa. A kis kutya annyira aggódott a nővére miatt, hogy hajlandó lenne bármit megtenni. A gyenge kutyának biztos nagyon sokat számít, hogy testvére mellette van és vigyáz rá.
A parvovírus által okozott fertőzés során hányás, véres hasmenés, anorexia és súlycsökkenés figyelhető meg. Az esetek döntő részében kiskutyákat betegít meg, életkoruk a 6 hetestől 6 hónapos korig terjed. A kiskutyák korai vakcinázásával azonban a legtöbb esetben elkerülhető a megbetegedés.

Hirdetés
Categories: Megható

Hirdetés