Hirdetés

Dan, egy 9 hetes fehér pásztor kölyökkutya volt az egyetlen a testvérei közül aki elülső mancs nélkül jött a világra.
Amikor az állatorvosok azt javasolták, hogy fel kéne áldozni, Karen Riddle nem volt hajlandó erre.
Ehelyett a nő arra gondolt, hogy keres egy gyereket vagy egy fogyatékkal élő veteránt, akivel egy tökéletes párt alkotnak.
Úgy döntött, hogy felhívja a Shriners Gyermekkórház orvosi személyzetét, ahol találkozott Sapphyre Johnsonnal, egy láb nélkül született három éves kislánnyal.

Riddle tudta, hogy Dannek csodálatos élete lesz Sapphyre-szel, és csak így tudja megvalósítani különleges célját. A Johnson család is egyetértett abban, hogy ők ketten tökéletes párt fognak alkotni.
„Amikor először megmutattam neki egy képet a kutyával, várt egy picit és azt mondta:„ Ez az én kutyám. Éppen olyan, mint én “- mondta Elaine Hardin, a Shriners gyermekkórházának részmunkaidős tanácsadója a USA Today-nak “Ő egy különleges kutya, és egy különleges gyermekhez kerül.”

Mikor ők ketten találkoztak, az első látásra szerelem volt!
A lány apja örömmel nézte, amikor a kislány egy játékát adta oda a kutyának.
Természetesen a sors hozta össze őket, és Dan segíteni fogja Sapphyret, hogy új barátokat szerezzen és magabiztosabbnak érezze magát fogyatékosságával.
A Shriners Kórház munkatársai azt is felajánlották, hogy Dannek egy kis protézist készítenek, hogy összhangban álljon Sappyhyre protéziseivel.

Hirdetés

Hirdetés
Categories: Megható

Hirdetés