Hirdetés


Kidobta kutyáját a szemétbe mert beköltözött a barátjához…
A kutyus Fawna gazdájával Pennsylvaniában lakott, az Egyesült Államokban. Nem sokat foglalkozott a gazdi Fawnával ezért az állat nagyon lefogyott és a bőre is nagyon rossz állapotban volt.
Egyik nap a lány úgy döntött elég volt a kutyából. Texasba akart költözni, hogy a barátjával legyen ezért megfogta a kutyát, elvitte a szemétbe és szó szerint kidobta őt. Fawna három napig a kukában élt – el sem tudjuk képzelni milyen lehet az, ha az a személy dobja ki a kutyát, akiben az állat megbízott.

Hirdetés

A harmadik napon Nathan Binnie a szemetes jött, hogy kiürítse a kukákat. A férfi nem hitt a szemének, mikor meglátta a sovány állatot. Azonnal elővette az ebédjét és odaadta az éhező állatnak. A kutyát elvitte a Humane Society of Westmoreland County nevű állatmentő központba.
Fawnával Megan Fritz kezdett el foglalkozni, aki állatorvos. Megdöbbent, mikor meglátta milyen állapotban van a kutya. Mivel a kutyában volt egy chip is, hamar megtalálták a tulajdonost akik 600 dollárra (180 ezer forint) meg is büntettek. Egy biztos volt, a kutya már nem kerül vissza hozzá. Megan annyira összebarátkozott a kutyussal, hogy végül is magához vette.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés