Hirdetés


Látszott rajta, hogy iskolából jön, egyedül…
Viktória a Pesten Hallottam Facebook csoportjába tette a következő történetet, ami rengeteg embert megérintett:
“Üdv társadalom! Ma egy számomra szörnyű dologgal szembesültem a 4-6-os villamos megállójában. Egy kisfiú sírva várta a villamost. Nem volt idős, 7-8 évesnek tippelném. Odaléptem hozzá és megkérdeztem tőle mi a baj?
Miért sírsz és hol vannak a szüleid?
Elmondta,hogy éppen iskolából megy haza felé, a szülei dolgoznak így nem tudtak érte menni.. elmesélte, hogy az osztálytársai bántották, amiért neki még nincs telefonja és ugyan nincs teljesen tisztában a divat fogalmával de azt mondták neki nem öltözik divatosan és csicska ruhákban jár.. kérdem én miért kell egy gyereknek megfelelni az elvárásoknak? Mi felnőttek miért mutatjuk ezt a példát?

Hirdetés

Ha nincsenek drága ruháid ha nem a legújabb telefont nyomkodod és nincs tele az internet a “tökéletes” selfieiddel már nem is vagy ember? Miért elvárás a hosszú haj és a smink a nő arcán ami persze tökéletes homokóra alakba torkollik? És egy férfinek miért kell feltétlen kocka has és sármos mosoly? Egyszerűen nem értem miért ragadunk le a külsőségeken.. miért csak azt osztjuk meg ahol tökéletes a mosolyunk és nincs egy pattanás sem az arcunkon? (Persze az senkit nem érdekel,hogy a fele photoshop) Miért az a fontos,hogy másnak megfeleljünk miért nem magunknak szeretnénk elsősorban?”

Forrás: blikkruzs.blikk.hu
Hirdetés
Categories: Megható

Hirdetés