Hirdetés

A Birminghamben, Angliában élő Charlotte McPherson úgy mutatkozik be az interneten, mint egy állatszerető, akinek a szenvedélye a lovaglás. Rendszeresen posztolt képeket lovával, Thorral, és eleinte rengeteg lájkot kapott rájuk.
Egyszer azonban gyanút fogtak a kommentelők, amikor az egyik versenyen Thor hátsóját egy takaróval borította be. A legtöbben még nem gondoltak rosszra, azonban a következő képen, amit posztolt, valami már alaposan kiverte a biztosítékot az internet népénél! Nem elég, hogy a ló csont soványra volt fogyva, tisztán látszott a fotón egy tályog is.
Valaki feljelentést tett az állatvédelmi hivatalnál, akik alaposan kivizsgálták az ügyet, és arra jutottak, hogy a ló az alultápláltsága miatt ilyen sovány, és a tályog miatt borzalmas fájdalmai lehettek, különösen, mivel az a nyereg alatt helyezkedett el.

Hirdetés

A gazdáját feljelentették állatkínzás miatt, és pénzbírságra, valamint közmunkára ítélték.


Szerencsére a ló sorsa jobbra fordult, elvitték egy olyan helyre, ahol befogadják az ilyen bántalmazott jószágokat: itt pedig jól tartják, eleget ehet, mozoghat, az egészségügyi problémáira pedig gyógyszereket kapott.
Végre tehát elmondható, hogy ennek a szegény állatnak az élete végérvényesen jobbra fordult!
Neked mi a véleményed?

Hirdetés
Hirdetés