Hirdetés

Minden nő arról álmodik, hogy egyszer talál egy olyan férfit, akivel tökéletes testi-lelki egységet alkotnak, és ez a férfi különleges körülmények között, romantikus és bensőséges módon kéri meg a kezüket.
Az alábbi videót egy olyan lány készítette, akinek egy igazán különleges lánykérésben volt része, és meghatottságában már több 1 millió ember osztozott szerte a világon, az interneten keresztül.
A lány (Anna) barátja (Terry) igazán jó kézügyessége rendelkezik, és készített neki az egy éves évfordulójukra egy szép nyakéket. A lánynak azonban halvány lila gőze sem volt arról, hogy a férfi már ekkor tudta, hogy ő lesz az igazi.
Éppen ezért a férfi egy gyémántgyűrűt rejtett a nyakékbe. A lány több mint egy éven keresztül hordta úgy a nyakláncot, hogy nem vette észre, hogy az még valami mást is rejt. A férfi több mint egy év után aztán végül úgy döntött, hogy itt az idő a lánykérésre:
Mikor a lány igent mondott, a lány legnagyobb meglepetésére szétpattintotta a nyaklánchoz tartozó medált, és kiemelt belőle egy gyémántgyűrűt, majd a lány ujjára húzta.
Anna nem tudta, hogy hova legyen a meglepetéstől: fel is húzta magát egy kicsit, mert mi lett volna akkor, hogyha elveszíti a nyakláncot, amelynek értékéről a fogalma sem volt….
Ennek ellenére a lánykérés igazán egyedi, és a meghatottságtól szinte szólni sem tudott. A videóban erről láthatunk néhány megható felvételt:

Hirdetés
Categories: Érdekes

Hirdetés