Hirdetés


A World Bank és a Save the Children jelentése szerint naponta 30 000 lány megy férjhez. Ez 20 lány egy perc alatt – vagy egy lány három másodpercenként. Valójában, az Unicef ​​szerint szerte a világon több mint 700 millió nő úgy ment férjhez, hogy még gyermekek voltak. Megfosztják őket a gyermekkoruktól, megtagadják tőlük az oktatást, korai terhességeknek vannak kitéve, és elveszítik a saját életük irányítását.
Talán úgy gondolod, hogy ez nem fordul elő a fejlett országokban. De hogyan reagálnak az emberek, ha nappal meglátnak egy ilyen jelenséget… New Yorkban?
Mindig megtörténik – a világ minden táján. A gyermeknevelés problémájának kiemelésére és annak bizonyítására, hogy nem szabad figyelmen kívül hagyni ezt a jelenséget, a youtuber, Coby Persin úgy döntött, hogy egy szociális kísérletet hajt végre.
Rendkívül fontos, hogy figyelj, bár kellemetlenül fog érinteni. Ezt a témát felszínre kell hoznunk és el terjeszteni kell a tudatosságot.
Egy 12 éves kislány és egy 65 éves férfi közötti hamis esküvő megtartásával Coby Persin meg akarta mutatni, hogy az emberek hogyan reagálnak.

Hirdetés

A kísérletet a New York-i Times Square közepén végezték el.
A kísérletben Coby olyan fényképészt játszott, aki úgy tett, mintha a 65 éves vőlegényről és a 12 éves menyasszonyáról készítene esküvői képeket.
A férfi pózolt, elmosolyodott, és az új menyasszonyára nézett.
Először az emberek egyszerűen elsétáltak mellettük és bámultak.
De minél hosszabb ideig folytatódott a kísérlet, az embereknek egyre idegesebb reakciói lettek.
Dühös emberek közeledtek a párhoz, és szembenéztek a férfival.
Egy nő többek azt kérdezte, hogy hol a lány anyja, és azt mondta, hogy túl fiatal.
Mások megálltak olyan megjegyzésekkel, mint “ez őrült”, “ez nem helyes”, “ez nem törvényes” és “beteg”.
Egy nő a saját kezébe vette a dolgokat – és olyan messzire ment, hogy elhúzta a lányt a férfitól.
Érezhető volt a feszültség a levegőben.
New York City nem volt hajlandó elfogadni, hogy egy kislány feleségül mehet egy idősebb férfihoz. Ezt senki sem fogadhatja el sehol sem.
Nézd meg az alábbi videót a szociális kísérletről. Ez egy olyan dolog, amit nem hagyhatunk figyelmen kívül:

Hirdetés
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés