Hirdetés

Mindenki, aki ezt a videót látta, azt mondja: ez egyszerűen elfogadhatatlan. Azok az ápolók, akik beteg és idős emberekkel dolgoznak, megérdemlik tiszteletünket de a videóban szereplő ápoló biztos, hogy nem.

Hirdetés

A videóban látható idős hölgy Alzheimer-kórban szenved. 94 éves, és minden nap az ápoló segítségére szorul. Marino Miriam, a hölgy lánya, aki másik városban él, nem nagyon bízott az ápolóban.
Éppen ezért úgy döntött, hogy a szobában elrejt egy kamerát, ki akarta deríteni, hogy, jók-e a megérzései. Amit a videó felvételen látott, őt és az egész világot is felbőszítette: a barátságos idős hölgyet, aki egy légynek sem tudna ártani, az ápoló folyamatosan bántalmazza…
Valakit önvédelemből megütni egy dolog, de egy idős, beteg emberrel így viselkedni, ezt egyszerűen nem lehet megmagyarázni. Sajnálatos látni, hogy egy ápoló nem tudja a feladatát rendesen elvégezni.
Marino-t már figyelmeztette édesanyja is és a szomszéd szobában lakók is, akik azt mondták, hogy néha furcsa hangokat hallanak a szobájából. De a lány nem akarta elhinni, hogy édesanyjával ez történhet. Most viszont mindenre fény derült.
A lány feltette ezt a videót a Facebook-ra, hogy mindenkit figyelmeztessen. Nagyon sok együttérző megjegyzést kapott, olyan emberektől akik szintén úgy gondolják, hogy ez a viselkedés elfogadhatatlan. Természetesen azonnal felvette a rendőrséggel a kapcsolatot és bejelentést tett.
Forrás: tudnodkell.info

Hirdetés
Hirdetés