Hirdetés


Egy apa lenyűgöző leleményességéről szól az alábbi történet, aki mindenben képes partnere lenni két nagylányának. Steve Haddad, Michiganből származó apa, aki az alábbi videón láthatóan magabiztosan húzott fel egy szoros tornadresszt, csak azért, hogy mosolyt csaljon családja arcára.

Hirdetés

A magabiztos szülők kategóriájának kétségtelen tagja Steve, akinek felesége, Tina Spadaro, megosztott egy videót, amit a nappalijukban tartott karácsonyi táncversenyről készített… és most az egész interneten röhögnek rajtuk. “Ez a fickó, a mi apánk!” – mondják büszkén.
Steve és lányai úgy döntöttek, hogy Beyonce híres “Single Ladies” slágerét adják elő, így természetesen feszes fekete tornadresszbe és testszínű harisnyába öltöztek, ahogyan Queen Bey is tette a videóban.
A legmegragadóbb azonban Steve hozzáállása az egészhez. Lányai pedig mindent megtesznek, hogy lépést tartsanak az ő finom mozdulataival.

Hirdetés

A videó rohamosan terjed az interneten, és mindössze egy hét alatt több mint 21 millió ember nézte meg. Köszönet Steve-nek, aki képes volt megnevettetni minket!
Nézd meg te is ezt a vidám felvételt, és ne feledd megosztani egy olyan apa számára, aki pontosan ugyanezt tenné a saját gyermekéért.

Hirdetés
Categories: Humoros

Hirdetés