Hirdetés


Egy ke­véssé köz­is­mert lát­nok, aki élete során szá­mos olyan dol­got előre lá­tott, ami ké­sőbb be is kö­vet­ke­zett, a mos­tani me­ne­kült­vál­sá­got is meg­jó­solta. Sokan a má­so­dik Nost­ra­da­mus­ként em­le­ge­tik.
“Aggasztó méretű lázadásra kerül majd sor az Európai Parlamentben, amelyet az európai bevándorlás témája szít. A harmadik világháború tavasszal fog kirobbanni”– olvasható a jóslat, amit egy bizonyos Siener van Rensburg írt le a XIX. század végén.
Az 1864-ben, Dél-Afrikában született férfi maga is részt vett több háborúban. A britek oldalán harcolt a második búr háborúban, melyet az angolok vívtak a Dél-Afrikai Köztársasággal. Beteljesült jóslatai miatt sokan Nostradamushoz hasonlítják. A 3. világháborúval kapcsolatos borúlátó jóslata, szétnézve a nagyvilágban, akár aktuálissá is válhat.
Siener szerint a háború rengeteg áldozatot vesz majd el, Németország, Anglia, az USA és Oroszország lesznek a főszereplők ebben. Megjósolt egy másik harcot is, amely Izrael és Szíria között dúl majd és atombombával ölik egymást a népek.
A jövendölés szerint a világháború miatt minden megváltozik majd egész Európában. A határvonalak átrajzolódnak, az USA elveszíti tekintélyét, az angol nyelv visszaszorul és előtérbe helyeződik a német. A világ elsődleges gazdasági nagyhatalma Kína lesz. A német hatalom élén Siener egy kancellárnőt említ, akit levált majd egy erős és nagyon intelligens férfi.”
Siener eddigi bevált jóslatai közül az első és a második világháború már megtörtént.
A 19. században pontosan megjósolta a háború teljes kimenetelét, beleértve az AIDS megjelenését és a spanyolnáthát is, amely számos ember életét vette el a 20. század elején. Több, jóval a halála után bekövetkezett eseményt is pontosan leírt, amelyek szintén megtörténtek. Ilyen volt a csernobili atomrobbanás és az Öböl-háború.
Remélhetőleg a III. világháborúval most nem lesz igaza…
(MTI nyomán)

Hirdetés
Hirdetés
Categories: Hírek

Hirdetés