Hirdetés


A porszívózás az egyik alapvető házimunka, amellyel minden héten meg kell birkóznunk. Bár a legtöbben nem szeretjük különösebben végigrángatni ezt a monstrumot a lakáson, mégis léteznek olyan háziasszonyok, akik kifejezetten szórakoztatónak és kellemes elfoglaltságnak tartják.
Akár szeretjük, akár kevésbé kedveljük ezt a tevékenységet, abban megegyezhetünk, hogy nem tudjuk azt teljesen kiírni a mindennapjainkból.
Mindannyiunknak van otthon porszívónk, és a legtöbb készülék csövén találhatóak apró kis lyukacskák, amelyekről a legtöbben nem tudják, hogy mire való. Egy különös felmérésben jó pár embert megkérdeztek arról, hogy mit gondolnak, mi a funkciója ennek a lyukacsos kialakításnak, azonban csupán 10-ből egy ember adott helyes választ.
Most azonban eláruljuk, hogy ezután igazi porszívó szakértő legyél 🙂
2 fontos funkciója is van: az egyik az, hogy itt állítható a szívóerő, hogy milyen mértékű vákuumot fejtsen ki a porszívó.
A másik, amit itt állíthatunk be, az a szellőzés, amivel megakadályozhatjuk, hogy a porszívónk túlmelegedjen. Ezzel megnövelhető a régebbi típusú porszívók élettartama.
Érdekes volt? Akkor ne felejtsd el megosztani, hogy mások is tudjanak róla!

Hirdetés
Categories: Érdekes

Hirdetés