Hirdetés


Till Attila izgalmas hírt osztott meg nemrégiben: a TV2 egyik legikonikusabb tehetségkutatója, a Megasztár újra képernyőre kerül. Bár a műsor visszatérésének bejelentése nagy várakozást keltett, a részletek még homályosak.

Hirdetés

Kérdések merülnek fel a műsorvezető személyétől kezdve a zsűrin át a főnyereményig – a rajongók kíváncsian várják, hogy megtudják, kik foglalják el a kulcsszerepeket. Till Attila lelkesedése azonban töretlen, Instagram-oldalán szívesen oszt meg előzetes információkat, felcsigázva a közönséget. A rajongók közössége már formálja is véleményét arról, kit szeretnének a műsorvezető székében látni, így fokozva az izgalmat a Megasztár várva várt visszatérésével kapcsolatban.

Hirdetés

„Nagyon izgalmas, hogy idén pontosan hogy lesz. Eltelt 20 év, nyilván van rengeteg kérdés. Ki lesz a zsűri és hogy lesz a műsorvezetői felállás. Ezeket egyelőre még tartogatjuk. De az biztos, hogy már lehet jelentkezni!” – mondta izgatottan a műsorvezető.
„Remélem te és Nóri lesztek a műsorvezetők” – írta az egyik rajongó, kinek úgy tűnik, sokan osztják a véleményét. Sokak szerint, Till Attila műsorvezetői szerepére egyébként nagy esély van, hisz ő volt az, aki az elsők között jelentette be a nagy hírt és aki folyamatosan értesít minket újabb és újabb hírekről. Viszont az, hogy Ördög Nóra lesz-e a párja, még kérdéses.

Hirdetés

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés