Hirdetés


Egy péntek reggel, a DeKalb County Animal Services egy munkába érkező alkalmazottja egy fiatal hajléktalan embert talált, aki az ajtó előtt aludt. De hamar felfedezték, hogy a titokzatos férfi nem véletlenül választotta azt a helyet az alvásra az éjszaka folyamán.
Kiderült, hogy a férfi elvesztette a legjobb barátját, és kétségbeesetten vissza akarja kapni. Nem volt egy fillérje sem, de csak az számított neki, hogy megkeresse, és visszakapja a barátját.

Hirdetés

Amikor felébresztették, megtudták, hogy az utolsó pénzét buszra költötte, hogy eljusson hozzájuk, miután a kutya eltűnt. Várta, hogy kinyissanak, és megtudja, hogy meg találták-e a kutyáját.
Kiderült, hogy igen! A menedékhely két héttel korábban befogott egy kóbor kutyát, de átvitték a város másik oldalán lévő új létesítménybe. Ekkor a menedékhelyen dolgozó férfi egy csodálatos dolgot tett!
A férfi kifizette a hajléktalan ember vonatjegyét, hogy eljuthasson a másik helyre, és újra találkozhasson a kutyájával, Tata-val. Az újratalálkozást rögzítették, és a menedékhely ezt írta: “Láttunk már sok csodálatos találkozást a LifeLine DeKalb Animal Services-nél, de ez különleges volt.”
Ez nyilvánvalóan látható volt, amikor újra találkoztak!

Hirdetés
Categories: Érdekes

Hirdetés