Hirdetés

Sokak szerint a hajléktalan embereknek nem szabadna kutyát tartaniuk, hiszen magukról sem tudnak megfelelően gondoskodni, nemhogy kedvencükről. Ennek ellenére sok esetben erősebb kötelék alakul ki állat és gazdi között a mélyszegénységben, mint a csillogó palotákban.
Az amerikai DeKalb állatmenhely egyik reggel arra nyitott, hogy egy hajléktalan férfi alszik összegömbölyödve a kapujuk előtt. Kiderült, hogy a férfi pár napja elvesztette szem elől kutyáját, és minden pénzét buszjegyre költve azért utazott a menhelyre, hátha ott találja a kutyust.
A férfi jól gondolkodott, mert a kutya tényleg a menhelyen volt, ám utána átszállították a város túlsó végébe a másik telephelyre. A menhely munkatársai adtak pénzt vonatjegyre, hogy a férfi el tudjon utazni kedvencéért, s ezen túl azt is felajánlották, hogy ha bármikor állatorvosi vagy anyagi segítségre van szükségük, nyugodtan forduljanak hozzájuk.
“Sokan nem értik, miért adtuk vissza egy hajléktalannak a kutyáját, de közülük sokan jobban törődnek az állattal, mint azok, akiknek van otthonuk” – nyilatkozta az egyik munkatárs.
Íme a pillanat, amikor a férfi és a kutyája újra találkoznak:

Hirdetés
Forrás: lemon.hu
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés