Hirdetés


A menhelyről származó kutyákban van valami különleges. Talán mindazon nehézségek miatt van ez, amelyeken keresztülment korábban, de amikor menhelyi kutyát fogadsz örökbe, csillog valami a szemében, ami elárulja, mennyire hálás, hogy végre otthonra lelt.

Hirdetés

A kutya, amelyről ez a cikk szól, szintén kifejezi háláját annak, aki elvitte őt a menhelyről. Új gazdája nagyon meglepődött és meg is hatódott kutyája reakcióján, amikor először ültette be az autóba.
Sok szempontot kell figyelembe venni egy kutya örökbefogadásakor: többek között a személyiségét, az energiaszintjét, az ápolási szükségleteit, vagy betanításának nehézségi fokát. Azonban a legtöbben, akik már fogadtak örökbe kutyát, elmondhatják neked, hogy amikor a kutyamenhely betonketrecei között sétálnak, és tekintetük összeakad egy bizonyos kutyus tekintetével, akkor azonnal felismerik.
A történetünkben szereplő nő pontosan ezt a vonzerőt érezte, amikor megpillantott egy imádnivaló fehér-barna foltos kutyát. Megtudta, hogy a kutyát előző helyén bántalmazták, így nem is számított rá, hogy az állattal rögtön sikerül összemelegednie.
Azonban nem kellett hozzá sok idő, hogy a kutya felismerje, szeretetteljes új családba került. Amint beszálltak az autóba, hogy induljanak haza, a kutya kinyújtotta mancsát, hogy ilyen aranyos módon fejezze ki köszönetét új gazdája felé.
Te hoztál már el állatot menhelyről? Meséld el a saját örökbefogadási történetedet a hozzászólások között!

Hirdetés

Forrás
Hirdetés
Hirdetés