Hirdetés


Egy rendkívüli gesztus keretében egy menyasszony azt kérte a szervdonor édesapjától, hogy kísérje őt az oltárhoz esküvőjén. Diana Donnarumma Kreher számára ez a nap nem csak azért volt különleges, mert összekötötte életét szerelmével, hanem mert egyben az életbe kapott második esély ünnepe is volt. A fiatal nő életét Heather Donnely, egy vékony- és vastagbél donor mentette meg, akinek édesapja, Daniel Donnely volt az, aki önzetlenül felajánlotta lánya szerveit.

Hirdetés

Hospitals are really just prisons for the sick.
I just got out of another scary hospitalization where I was placed…

Posted by Diana Donnarumma on Friday, June 25, 2021

„Minden nap úgy élem az életem, hogy megpróbálom tisztelni azt a hihetetlen embert, aki megmentette az életemet” – mondta Diana. E szavak mentén Diana felkereste Daniel Donnelyt, hogy kifejezze háláját a nagylelkűségért, amelynek köszönhetően új életet kezdhetett. Heather, aki csak egy évvel volt idősebb Dianánál, és akinek tragikus halála miatt sosem juthatott el a saját esküvőjére, így posztumusz módon vált részese Diana nagy napjának.

Hirdetés

Diana különös kérése, hogy Daniel kísérje őt az oltárhoz, habozás nélkül teljesült. Az esküvő napja így vált mély érzelmekkel teli és egyedülálló eseménnyé, amikor is Daniel és Diana közösen sétáltak végig a templom folyosóján. A ceremónia során Diana érzelmei a felszínre törtek, különösen abban a pillanatban, amikor valódi apjának adta át, hogy befejezze az utolsó lépéseket az oltárig. Ez a gesztus nem csak számukra, hanem minden jelenlévő vendég számára is örökké emlékezetes marad. Daniel különösen meghatódott: „Nagyon jól éreztem magam az esküvőn. Néztem Dianát a táncparketten, és elképzeltem, ahogy a lányom odafent ugyanezt teszi” – osztotta meg érzéseit.

Hirdetés

The Krehers

Posted by Diana Donnarumma on Friday, September 24, 2021

Ez a történet rávilágít arra a különleges kötelékre, ami egy tragédia által összehozott emberek között alakulhat ki, és emlékeztet a szervdonáció jelentőségére. Az Inside Edition adatai szerint az Egyesült Államokban több mint 107 000 ember vár szervátültetésre, ami Daniel Donnely példáján keresztül mutatja be, milyen fontos a segítségnyújtás és az életmentés.

Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés