Hirdetés


Családja magánéletébe engedett bepillantást Kis Grófo egy interjúban. A mulatós sztár feleségéről, Tündéről is mesélt, aki szigorú roma hagyományok mentén éli az életét, így például bulizni sem mehet el férje engedélye nélkül.

Hirdetés

Szigorú roma hagyományok
Családja magánéletébe engedett bepillantást Kis Grófo egy interjúban. A mulatós sztár feleségéről, Tündéről is mesélt, aki szigorú roma hagyományok mentén éli az életét. Például bulizni nem mehet el férje engedélye nélkül. „Nem is vágyik erre. Nyaralni sem mehet el a barátnőivel, ilyen nálunk nincs, nem is vágyik rá a feleségem, ez az igazság. Amiben felnőttünk, amilyen hagyományokat láttunk, azt adjuk tovább a gyermekeinknek is” – mondta Kis Grófo.

Ami kötelező
„Nyilván vannak olyan hagyományok, amiket elengedünk, olyanok, amikből elveszünk, hozzáteszünk, de van egy alap mag, amit kötelező megtartani” – tette hozzá.

Hirdetés

Barátnők a családon belül
A mulatós azt is elárulta, hogy feleségének a családon belül vannak barátnői. A „menyecskék tartják a kapcsolatot, és nagyon jól elvannak”, fogalmazott Kis Grófo.

„Nem nagyon tudom elképzelni”
„Ha például van egy barátom, akinek a felesége jól össze tud barátkozni az én feleségemmel, akkor természetesen engedjük őket, ám egyértelmű, hogy mi is családosan megyünk el egy programra. Azt, hogy külön elmenjenek, nem nagyon tudom elképzelni” – fogalmazott a sztár.

Amire nem vágynak
A zenész hozzáteszi, fontos megjegyezni, hogy felesége nem vágyik arra, hogy eljárjon valahová a barátnőivel: „Nagyon fontos, hogy ő sem vágyik erre. Én elmehetnék, de én sem szeretnék. Nekem a zene, a hétvégi koncertek jelentik a szórakozást, nem akarok kimaradni otthonról és reggel hazamenni” – mondta Kis Grófo.

Hirdetés

Nincs polgári foglalkozásuk
Két lánytestvére is van Kis Grófónak, akik háztartást vezetnek, polgári foglalkozásuk nincs – írja a Blikk.

Ott a családfő
„Dolgozhatnának, semmi nem tiltott, szabad akaratuk van, és természetesen, ha el szeretne menni nálunk egy nő, mehetne. A hölgyek ugyanúgy eldönthetik, mit szeretnének, csak nincs rá szükség, mert ott van a családfő. Ők főznek, odafigyelnek a gyerkőcökre, nyaralunk, mozizunk, élvezzük az életet” – mondta a sztár Hajdú Péter Frizbi című műsorában. Az adás pénteken élesedik majd a YouTube-on.

Nagy változás az életükben
A mulatóskirály két fia, a 11 éves Lacika és a 9 éves Armandóka új iskolában folytatják tanulmányaikat, ami nagy változás az életükben. Nem mindegy, hogy a gyerekek milyen könnyen és milyen gyorsan tudnak beilleszkedni egy új társaságba. Különösen igaz ez Lacikára, akinek Szolnokon már volt egy kialakult baráti köre.

Kiemelt kép: Kis Grófo. Fotó: Facebook Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés