Hirdetés


Hatalmas, 62 méteres luxusjachton kapták lencsevégre Mészáros Lőrincet és Várkonyi Andreát a 444 fotóriporterei. A jacht tulajdonosi háttere rejtélyes, nevéhez pedig egy orosz bányamágnás, Konsztantyin Sztrukov is köthető.

Hirdetés

A Mészáros Csoportot a HVG kérdésekkel bombázta, többek között azzal kapcsolatban, hogy kinek a tulajdona a jacht, vajon Mészárosék bérelték-e vagy esetleg megvásárolták azt, valamint mennyit fizettek érte. Továbbá érdeklődtek a potenciális üzleti vagy ismerősi kapcsolatok iránt Mészáros és az említett orosz bányamágnás között. A válasz azonban homályos maradt, a Rose d’Or tulajdonosi hátterére vonatkozó kérdésekre nem válaszoltak tekintve, hogy “Mészáros Lőrinc magánemberként vette igénybe a szolgáltatást”.” Ez a válasz továbbra is teret hagy a spekulációknak, mivel nem egyértelmű, hogy a jachtot bérelték, vagy vásárolták-e.

Hirdetés

A cég válaszában hangsúlyozták Mészáros jelenlegi helyzetét: “Mészáros úr a nyári szabadságát tölti, közszereplőként is megilleti őt, hogy a magán- és családi életét tiszteletben tartsák”.
Várkonyi Andrea, Mészáros felesége a Blikknek adott interjúban mesélt a nyaralásról: “sokfelé utaznak, „próbálunk minél több időt kettesben tölteni Európa-szerte. Ezúttal néhány napot ezen a hajón voltunk a gyerekeinkkel és az unokáinkkal”.” Ugyanakkor kifejezte aggodalmát a magánszemélyekkel készült képek nyilvánosságra hozatala miatt: “Nem gondolom, hogy bárki szívesen látja újságokban a privát nyaralásának képeit, így vagyunk ezzel mi is…”
Érdekes módon a 444 csak olyan fotókat tett közzé, amelyeken a Mészáros-család nem közszereplő tagjai el lettek homályosítva. Ebből adódóan csak azok az arcok voltak láthatók, akik valóban a közéletben vannak jelen.

Hirdetés

Megtaláltuk a NER-es vállalkozók legeslegújabb zászlóshajóját, olyan ez, mint az infláció, egyre csak nő. Az új jacht 23…

Posted by 444 on Tuesday, 8 August 2023

Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés