A násznép azt se tudta, hol van: A menyasszony felolvasta az oltárnál vőlegénye szeretőjének küldött üzeneteit

Egy párkapcsolatban a megcsalás a legfőbb ok, ami kenyértöréshez vezethet: azt egyfajta személyes árulásként éljük meg. Casey a leánybúcsúja napján tudta meg, hogy a vőlegénye megcsalja. Így mesélte el a saját történetét:
“A vőlegényemmel Alex-szal, már hat éve éltünk boldog párkapcsolatban, és nagy örömmel készültem a nagy napra, amikor felölthetem a hófehér menyasszonyi ruhát, és hozzámehetek az oltár előtt.
Előző nap a barátnőimmel egy rendkívül szolid leánybúcsú tartottunk, ami iszogatásból és beszélgetésből állt egy szép hotelszobában. A telefonomra záporoztak a jókívánságok… Ám egyszer csak egy olyan üzenetet kaptam, amitől elsötétült előttem a világ: egy ismeretlen nő képernyőfotókkal illusztrált üzenetet küldött nekem, amelyben azt tanácsolta, hogy ne menjek hozzá vőlegényemhez!
A képernyőfotókban pedig Alex és a szeretője lementett beszélgetései szerepeltek, olyan nyomdafestéket nem tűrő üzenetekkel, amelyeket inkább nem is idézek. Mindenesetre jó párszor leírta a nőnek, hogy ő mennyivel jobb nálam, és mennyire hiányzik neki…. Szóval minden egyértelmű volt…
Egyszerűen nem tudtam, mi tévő legyek: a barátnőim azt mondták, hogy azonnal, telefonon szakítsak vele, és fújjam le az esküvőt! Én azonban nem voltam benne biztos, hogy ez volna a legjobb ötlet! Szerettem, és hozzá akartam menni. Nem aludtam egész éjszaka, és végül nagy elhatározásra jutottam!
Másnap minden pontosan a tervek szerint haladt: szinte lassított felvételként láttam magam előtt, ahogy a hófehér ruhámban az oltár felé tartok, azonban amikor már a fogadalmak felolvasásáról került volna a sor, hangosan így szóltam:
A mai esküvő elmarad!
Sajnos Alexről kiderült, hogy nem az, akinek gondoltam, és akinek mindannyian ismertük!

Mindenkibe belefagyott a szó, én azonban elővettem a telefonomból gondosan kimásolt beszélgetéseket, és aprólékosan minden üzenetet felolvastam, amit a férjem, és az ismeretlen nő váltottak egymással.
Alex teljesen ledermedt, aztán a tanújával együtt elkullogtak a helyszínről. A családja a sárga földig szégyellte magát.
Ekkor viszont egy felszabadultságot éreztem, elmondtam a násznépnek, mennyire szeretem őket, és mennyire hálás vagyok érte, hogy megjelentek. És ha már esküvő nem lesz, ünnepeljük meg az őszinteséget!
Meglepetésemre, hatalmas és igazán ön felett buli lett belőle!”