Hirdetés


Egy párkapcsolatban a megcsalás a legfőbb ok, ami kenyértöréshez vezethet: azt egyfajta személyes árulásként éljük meg. Casey a leánybúcsúja napján tudta meg, hogy a vőlegénye megcsalja. Így mesélte el a saját történetét:
“A vőlegényemmel Alex-szal, már hat éve éltünk boldog párkapcsolatban, és nagy örömmel készültem a nagy napra, amikor felölthetem a hófehér menyasszonyi ruhát, és hozzámehetek az oltár előtt.

Hirdetés

Előző nap a barátnőimmel egy rendkívül szolid leánybúcsú tartottunk, ami iszogatásból és beszélgetésből állt egy szép hotelszobában. A telefonomra záporoztak a jókívánságok… Ám egyszer csak egy olyan üzenetet kaptam, amitől elsötétült előttem a világ: egy ismeretlen nő képernyőfotókkal illusztrált üzenetet küldött nekem, amelyben azt tanácsolta, hogy ne menjek hozzá vőlegényemhez!
A képernyőfotókban pedig Alex és a szeretője lementett beszélgetései szerepeltek, olyan nyomdafestéket nem tűrő üzenetekkel, amelyeket inkább nem is idézek. Mindenesetre jó párszor leírta a nőnek, hogy ő mennyivel jobb nálam, és mennyire hiányzik neki…. Szóval minden egyértelmű volt…

Hirdetés

Egyszerűen nem tudtam, mi tévő legyek: a barátnőim azt mondták, hogy azonnal, telefonon szakítsak vele, és fújjam le az esküvőt! Én azonban nem voltam benne biztos, hogy ez volna a legjobb ötlet! Szerettem, és hozzá akartam menni. Nem aludtam egész éjszaka, és végül nagy elhatározásra jutottam!
Másnap minden pontosan a tervek szerint haladt: szinte lassított felvételként láttam magam előtt, ahogy a hófehér ruhámban az oltár felé tartok, azonban amikor már a fogadalmak felolvasásáról került volna a sor, hangosan így szóltam:
A mai esküvő elmarad!
Sajnos Alexről kiderült, hogy nem az, akinek gondoltam, és akinek mindannyian ismertük!
Mindenkibe belefagyott a szó, én azonban elővettem a telefonomból gondosan kimásolt beszélgetéseket, és aprólékosan minden üzenetet felolvastam, amit a férjem, és az ismeretlen nő váltottak egymással.

Hirdetés

Alex teljesen ledermedt, aztán a tanújával együtt elkullogtak a helyszínről. A családja a sárga földig szégyellte magát.
Ekkor viszont egy felszabadultságot éreztem, elmondtam a násznépnek, mennyire szeretem őket, és mennyire hálás vagyok érte, hogy megjelentek. És ha már esküvő nem lesz, ünnepeljük meg az őszinteséget!
Meglepetésemre, hatalmas és igazán ön felett buli lett belőle!”

Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés