Hirdetés


Éles kritikát fogalmazott meg, szerinte Európa egy része elveszett, és az egész kontinens odalesz, ha nem történnek sürgősen lépések!

Hirdetés

Merkel és Juncker szemet hunytak olyan nyilvánvaló tények előtt, melyek egyértelműen mutatták, kvázi előre vetítették, hogy a kontinens bele fog buknia közelgő menekült áradatba.
Emberek milliói érkeztek, legyalulták demográfiai értelemben Európa nyugati országait.
Emellett nem csak a szociális rendszereket terhelték le, hanem jelentősen emelték a nemzetbiztonsági kockázatot az adott országokban, mint amilyen Franciaország és Németország.

Hirdetés

Hans-Georg Maassen, a német alkotmányvédelmi hivatal korábbi vezetője hivatalosan is figyelmeztette Angela Merkelt, hogy a migrációs nyomás és a terrorveszély is nőni fog Németországban.
Annak idején hallgatnia kellett, mivel Merkel NEM akarta hallani az igazságot.
Sőt, leváltották Maassenurat a nemzetbiztonság éléről…
A kontinens teljes lakosságát elárulták, méghozzá nem kis mértékben.
Az árulás jeleni nyilvánvalók voltak: Merkel meghirdette a Wilkommenskulturt, Juncker félrenézett amikor kell, és együttesen szolgáltatták ki az iszlám világnak a kontinenst.
Arra azonban nem számítottak, hogy a “művelet közben” Magyarország a keleti országokkal szövetkezve “leszakad” erről a süllyedő hajóról.

Hirdetés
Most azt a világot éljük, hogy létezik egy jogilag és látszatilag egyben lévő, egységes Európai Unió.
A színfalak mögött valójában azonban megvannak azok a bizonyos törésvonalak…
Európa Nyugatra és Keletre bomlott.
A nyugatot lassan felszámolja az a kígyó, amit a keblén melengedett, és amire Hans Georg Maasen is figyelmeztetett, mindhiába.
OSZD MEG másokkal is!

Hirdetés
Categories: Hírek

Hirdetés