Hirdetés


Egy rendkívül hideg, fagyos téli reggelen Jenine-Lacette DShazer éppen munkába indult a kaliforniai Fresnoban, amikor a járdaszigeten meglátott egy férfit összegörnyedve, egy kutyával. Úgy gondolta, a férfinak segítségre van szüksége, és rögtön haza is sietett ételért és takaróért.

Hirdetés

A férfi, Clifford James Herbert örömmel elfogadta a segítséget, és miután bemutatkozott, elmondta a történetét, amitől a hölgy mélyen megrendült. A férfinek szívműtétje volt, majd elvesztette az állását, végül pedig megtudta, hogy daganatos betegségben szenved. Most pedig már csak néhány hetet jósoltak neki az orvosok.
Egyetlen egy társa volt, akiről gondoskodni akart: a kutyája, Baby. Elmondta a hölgynek, hogy az az utolsó kívánsága, hogy mielőtt még meghalna, a kutyának sikerüljön új otthont találnia. A kutyát, amikor még kicsi volt, ő mentette meg régi gazdájától, aki csúnyán bánt vele. A férfi és a kutya kölcsönös egymásrautaltságban egymást védték az utcán, és így a hűséges állat rendkívül jól emberhez szokott.

Hirdetés


Végül a hölgy az interneten gyűjtést rendezett a férfi számára, aminek eredményeképpen életének utolsó néhány hetére sikerült számára szállást találni. Végül a kutyára is rámosolygott a szerencse, mivel találtak neki egy népes családot, akik egy farmon élnek, és remek körülményeket tudtak teremteni a barátságos állatnak.

Hirdetés

Így Clifford abban a tudatban hogyhatta le végleg a szemét, hogy a kutyája szerető gazdára talált: bár nagyon szomorú ennek a férfinak a története, mégis van benne egy Reménysugár! Mégpedig az, hogy szeretett kedvence -ahogyan a képen is látható-, remek kezekben van:

⬇Neked mi a véleményed?⬇
Hirdetés
Hirdetés