Hirdetés

Elveszteni egy gyermeket a legnagyobb fájdalom a világon! Éppen ezért szeretne mindenkit figyelmeztetni a következő anyuka bizonyos veszélyekre, amikre senki nem gondol!

A következő történet nagyon szomorú. Az édesanya szeretne mindenkit figyelmeztetni egy hatalmas veszélyforrásra, hiszen a kisfia amiatt halt meg, hogy ő nem vette figyelembe ezt…
2008-ban történt, hogy Mary Ellias 10 éves kisfia éppen azt csinálta, amit a legjobban szeretett: focizott a csapatával. Éppen kapusként védte a gólokat, amikor egy hatalmas védésre készült.
Azonban nem úgy sült el, ahogy akarta… A labdát megfogta ugyan, de elesett. Méghozzá olyan szerencsétlenül, hogy a kapu felemelkedett, majd az alapja ráesett a nyakára.
Amikor édesanya odanézett, már csak azt látta, hogy a kisfia vérben úszva fekszik a földön mozdulatlanul. Eltört a nyaka, úgyhogy nem tudták megmenteni…
Később megtudta, hogy 1979 óta összesen 39 ember halt meg ugyanígy, a 4-31 éves korosztályban. Ezenkívül 57 ember sérült meg súlyosan. Nem csoda, hiszen ilyen veszélyre senki sem számít!
Forrás: tudnodkell.info

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés