Hirdetés


A fiatal pár, Tim és Bethani Webb még csak nemrég házasodott össze, és úgy tervezték, hogy legalább egy évet várnak, míg az első gyermek vállalására adják a fejüket. Amikor azonban a sors keresztülhúzta a számításaikat, nem bánták igazán… A fellegekben jártak, és nagyon boldogok voltak, amikor megtudták, hogy a feleség várandós!

Hirdetés

Egy orvosi vizsgálat során azonban a doktor egy meglehetősen meglepő kérdéssel fordult a nőhöz: azt tudakolta, voltak-e ikrek a családban. Bethani első zavarában nem is tudta, mit mondjon… Az orvos erre a monitorra mutatott, és elkezdett számolni. Nem kevesebb, mint négy csodálatos kis gyermek lapult a hölgy méhében!
Ráadásul a Négyesikrek mindegyike kislány volt! Bár ma, a mesterséges megtermékenyítés korábban egyre több olyan szenzációs hírt kaphatunk, hogy több ikertestvér is születik egyszerre, azonban a pár négyes ikrei teljesen természetes úton fogantak! Éppen azért is annyira szenzációs, ennek a hölgynek a terhessége: az ilyesminek a valószínűsége 1 a 15 millióhoz!

Hirdetés

Az orvosok folyamatosan figyelemmel kísérték a kicsik fejlődését, azonban az a várakozásoknak megfelelően zajlott, azzal, hogy úgy ítélték meg, hogy természetes úton nem fogja tudni világra hozni a kicsiket, ezért a császármetszés mellett döntöttek.

Hirdetés

Az eredmény azonban csodálatos: négy kicsattanóan egészséges kislány! A szülők és gyermekeik boldogsága azóta is határtalan! Neked mi a véleményed?

Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés